Hoe het werkt

Klik en Sluit 

Bereken direct online uw premie voor uw personenauto of bestelauto . Sluit vervolgens direct de door u gewenste verzekering online af.

mpm.gif Mijn Polis Map

Indien u uw polis via autopremie.org sluit, ontvangt u na een aantal dagen thuis uw polis met daarbij een wachtwoord voor www.mijnpolismap.nl
Met dit wachtwoord kunt u inloggen en makkelijk online eventueel wijzigingen doorvoeren. 

Website

De rekenmodules op deze website zijn van een externe partij. Mocht om wat voor reden dan ook de pagina's van personenauto en of bestelauto het niet of niet goed doen, dan kunnen wij hier helaas niets aan doen. Wel verzoeken wij u om dit aan ons te melden zodat wij deze mensen kunnen aansturen. Dit melden kan via onze contact pagina.

Overige verzekeringen 

Via de rekenmodules op de pagina's personenauto en bestelauto kunt u direct online een verzekering sluiten. Via deze modules zijn een beperkt aantal verzekeringen af te sluiten. Autopremie.org kan echter veel meer verzekeringen afsluiten. Wilt u een van onderstaande verzekeringen afsluiten? Dan is dat geen probleem, vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Bekijk hier alle verzekeringen.

Onze voordelen!

Lees hier waarom wij

Regel direct online!


Regel het zelf met Mijn Autopremie.org!

Website ontwikkeling: StyleHosting Interactive Media.